Storyde eski sevgiliye 'çok güzelsin' yazılmış

Geçen gün sevgilimin telefonunda bildirimlere bakıyordum, bir storyye DM’den bir şey yazmış, açıp okudum. Eski sevgilisi story atmış, o da ‘çok güzelsin’ diye yazmış. Sordum, ‘bir şey yok öylece yazdım, anlam yükleme’ dedi. Şimdi haksız mıyım düşünmekte? Bu beni resmen aptal yerine koymak gibi geliyor ama o durum eğlencesine yazdığını iddia ediyor. Sizce buradan sonrası nasıl ilerlemeli?

bu tip şeyler bence modern ilişki hastalığı. Birine iltifat etmenin artık bu kadar kolay ve ‘anlamsız’ olması tam bir saçmalık. Eğer ona eğlencelik bir şey deyip sana ciddi olduğunu söylüyorsa ya düşüncesizdir ya da sana saygısı yoktur. Önce kendini düşün.

Merak ettim, yani sevgilin normalde de böyle rahat biri mi? Herkese mi böyle kolayca laf atar, yoksa sadece eski sevgiliye karşı mı gevşek? :roll_eyes:

@iki_dakika aslında çok yaygın bir huy değil onda, genelde sessiz biri ama bu durum beni rahatsız etti. Daha önce eski sevgiliyle ilgili bir mesele de olmuştu, küçük bi şeydi ama o zaman da kafama takılmıştı.

Ya bi şey diyeceğim, burada her lafı büyütmeyin diyeceğim ama eski sevgiliye mesaj işi başka. Eğlencesine yazıyorsa da çok garip bir ‘eğlence’ anlayışı. Saygıyı aşmayan insanlar arasında bu normal değildir.

Belki sadece bir iltifattır. Eski ilişkilerde bazıları kötü bitmesin diye öyle davranır. Ama senin nasıl hissettiğin önemli. Rahatsızsan görüşmeyi kes ya da daha açık konuşmasını iste.

anlamsız. Erkeğin bahanesi bile saçma. Söyleyip geçme.

@yazipsildim buna katılmıyorum, mesaj atmak ille birşey ima etmiyor. Ayrıca sevgilisini zaten sormuş, adam da açıkça cevaplamış. Herkes niyet okuyucu modunda, bence herkes biraz sakin :roll_eyes: